6 kredittkort med lav rente

Skandiabanken MasterCard

Skandiabanken har et av de rimeligste kredittkortene i hele Norge – og det er absolutt verdt å få tak i hvis du er ute etter en effektiv rente. Selskapet tilbyr 14 % rente på sine lån, som ingen andre konkurrenter kan komme i nærheten av å matche! Dette inkluderer både faste og variable priser, så det er aldri noen overraskelser med dine månedlige betalingene.

Santander Red

Med Skandiabanks kredittkort får du en bedre rente på 17 %. Men med Santander Red fra banken og samme navn som det er det nesten ingen måte for meg å gå galt. Du kan bruke dette produktet hvis du ser på å kjøpe varer verdt opptil 100 000 kr. Dette kredittkortet har mange gode fordeler som reiseforsikring, cashback og en relativt lav effektiv rente.

yA Kredittkort

YA Bank er en moderne nettbank som tilbyr både kredittkort og andre finansieringstjenester. Kortets rentesatser er ikke like høye, selv om den effektive renten møter noen konkurrenter i denne kategorien. For de som leter etter billigere alternativer for sin økonomi, selv om det finnes en utrolig pris på 22 % på renten kan du finne rimeligere valg. yA kredittkort er på denne listen fordi kredittkortet har veldig mange gode fordeler inkludert.

Det lønner seg og ha lav rente på kredittkortet (Men, vi anbefaler alle sammen og betale tilbake utstående saldo før renten begynner og løpe)

Norwegian-kortet

Vurderer du å bruke Norwegian kredittkort, så er nok den bankeide kredittkortet riktig for dine behov. Med en effektiv rente på 23 % og selv om den ikke kan konkurrere med noen av landets beste renter på kredittkort, vil denne spesielle være tilstrekkelig for alle unntatt nødsituasjoner uansett på grunn av de lave gebyrene – Dette kortet er bra for den personen som reiser veldig mye med Norwegian flyselskapet. PS, her kan du også spare opp flybonus som senere kan brukes til billigere flybilletter.

Ikano Visa

IKANO VISA gir deg en av de beste prisene som finnes på norsk jord. Kortet tilbys av Ikanos Bank, og tilbyr en effektiv rente på 19 %, noe som gjør det på tredjeplass sammenlignet med andre kort vi har funnet som har lavere rente enn dette.

Gebyrfri Visa

Gebyrfri VISA er et annet kredittkort som Santander tilbyr. Men i motsetning til Red, som har en høyere rente på 23 %. Gebyrfri Visa er perfekt for deg som er første gangs bruker av kredittkort. Dette kortet har flere fordeler som er unike for kredittkort brukeren og kan anbefales alle sammen som vurderer og bruke et kredittkort.

Søke lån eller søke på kredittkort?

Spørsmålet er jo om det passer best å søke lån eller søke på et kredittkort. Hvis du trenger mindre beløp, med høyere fleksibilitet er kredittkort best. Dersom du trenger større lånebeløp må man nesten søke på forbrukslån, eller bedre kjent som lån uten sikkerhet.