6 gode cashback kredittkort

Shell MasterCard

Dette er de 6 beste cashback kredittkort i Norge


Shell MasterCard fra Ikano Bank er et av de beste alternativene for å få “full cashback”. Dette kredittkortet gir deg 1% bonus på alt som kjøpes, uansett hvilken bransje det måtte være i. I tillegg kommer 40 øre per liter ved fylling på en hvilken som helst Shell-stasjon som definitivt må regnes som en god kampanje om du ønsker bensinkort.

Trumf Visa

Trumf Visa er også et flott kredittkort med full cashback i alle bransjer. Med dette spesifikke kredittkortet vil du motta 1 % bonus på alt som er kjøpt uavhengig av bransje – men fordelen kommer mot en ekstra kostnad hvis den behandles gjennom én spesifikk forhandler: Meny matbutikker er for eksempel en del av Trumfs partnerskapsnettverk der kundene kan spare 2 %.

Cresco Par Premium

Cresco Car Premium er det beste valget hvis du ofte er på beina og ønsker å spare penger på bensinstasjoner. Ikke bare tilbyr de en oljeselskapsrabatt, men også én prosent økning på tvers av alle kjøp – noe som gjør dette kortet verdt det selv uten andre bonuser!

Ikano Visa

Fordelene ved å ha et kredittkort fra Ikano Bank er mange og varierte. Du kan få 1 % rabatt på all handel på norske bensinstasjoner, samt samme priser på dagligvarer eller dagligvarer; hvis du handler ofte hos Shell, kan dette være et attraktivt alternativ med månedlige rabatter på opptil 2 %. I tillegg er det også månedlige kampanjer med faste priser tilgjengelig i utvalgte nettbutikker og klesbutikker.

Flexi Visa

Flexi Visa er et kredittkort som tilbyr bonuser i ulike bransjer, og en inntjening refundert til deg. Prosentandelen varierer avhengig av bransje–den kan være hvor som helst mellom 4% for bensin eller kjøp av sportsutstyr; men det fokuserer hovedsakelig på drivstoff for biler – som biler og lastebiler (de mest populære). Totalt vil vi si at beste cash back kredittkort leveres fra Flexi Visa.